30 Online Werkvormen

Via mijn werk kregen alle docenten het online boek met 100 Online Werkvormen. Ik was hierdoor direct getriggerd. Er staan prachtige voorbeelden in om in iedere fase van een (online) workshop werkvormen te gebruiken.

Ik moest zelf twee weken later een online workshop geven van een hele dag. Tijdens deze workshop heb ik verschillende van deze beschreven werkvormen uitgeprobeerd en gemerkt hoe effectief dit kan zijn en ook merkte de deelnemers hoe je zo’n sessie iedereen bij de les kunt houden. Ik heb in deze wakelet 30 van deze 100 er uitgehaald.

Klik op de afbeelding om naar de Wakelet te gaan met alle tips en linken.

Ik heb half januari deze 30 werkvormen tijdens een webinar voor Visio gepresenteerd. Hier kun je deze terugzien.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *