een PROJECT

Wilt u een project op uw school of bedrijf. Pauline komt naar u toe en brengt mensen van jong tot oud in beweging. Ze heeft ervaring met het projecten van kleuters t/m studenten van de Pabo, en docenten van het het primair en het voortgezet onderwijs. Via deze link ziet u een aantal van de vele projecten die ze heeft gedaan.

Er zijn natuurlijk verschillende opties:

  • Een project voor de leerlingen, bestaande uit een aantal lessen waarin de leerlingen in carrouselvorm kennismaken met verschillende activiteiten rondom computational thinking.
  • Een project voor leerlingen, bestaande uit een aantal lessen waarin steeds één thema centraal staat
  • Een CodeCircus. Dit is een hele vol met programmeer activiteiten op uw school inclusief een docenten training. Via deze link ziet u een artikel uit de COS waarin zo’n CodeCircus is beschreven.
  • Een training van vijf bijeenkomsten voor docenten die aan de slag willen met computational thinking. We hebben hiervoor de blended cursus CodeCoach ontwikkeld waarin ook veel informatie tussen de deelnemers wordt uitgewisseld
  • Een project op uw school rondom de micro:bit. Bijvoorbeeld 5 lessen voor groep brugklassers (of bovenbouw po) waarin de leerlingen aan de slag gaan met het ontwerp canvas. Hier zie je de resultaten van zo’n project. 

Neem contact met Pauline op voor de details, zodat u een op maat gesneden project krijgt voor uw school.