Webinar micro:bit Zambia

Eind juni werd ik gevraagd om een webinar te verzorgen voor docenten in Zambia via één van mijn contacten van de Microsoft E2 in Singapore. Ik had een aantal dingen voorbesproken met Misheck Mutuzana. Hij had in een hele korte tijd verschillende docenten om hem heen verzameld. En op een vrijdagmiddag was het zover. Ik had een jitsi omgeving aangemaakt en daar zaten al een uur van te voren een aantal docenten te wachten tot het begon en met elkaar te praten over programmeer lessen die ze geven. Ik ben enthousiast begonnen met mijn presentatie en er zaten zelfs ook een aantal leerlingen in de sessie die ook goed meededen. Het uur werd uiteindelijke 1,5 uur.

De gehele sessie is hier terug te zien.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *