E2 Microsoft Congres Singapore

Van 12 t/m 16 maart was ik in Singapore voor het E2 congres van Microsoft. Hier komen zo’n 300 docenten uit 93 landen bij elkaar om met elkaar hun ervaringen, les ideeen en nieuwe technieken te laten zien. Voor mij was de Learning Market heel bijzonder. Al die docenten te ontmoeten die enthousiast konden vertellen over hun projecten. Ik ging naar Singapore met Ewout Warringa (Hololens) en Jorne Dijkerman (Minecraft). We hadden een eigen logo en mooie oranje shirtjes laten maken. Ik heb een mooie filmpje gemaakt met wat we hebben meegemaakt. Ook een uitgebreide SWAY met veel foto’s. Intussen heb ik mijn batch en deelname certificaat ingelijst opgehangen en heeft mijn timeline op Facebook alle talen. Wat een avontuur. Het smaakt naar meer.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *