Skype-A-Thon

Gisteren hebben we mee gedaan met de wereldwijde Skype-a-Thon om klassen met elkaar te verbinden. Ons onderbouw team was erg enthousiast en die wilden hier wel aan mee doen. En ook hadden we in no-time bijna 40 leerlingen die ook tot 21 uur op school wilden blijven.

Het was een super event. De leerlingen vonden het spannend en deden erg enthousiast mee. We zijn naar Tjechië, Polen, Zweden, San Salvador, Peru en India geweest. Er waren 3 mystery skypes, 1 virtuele toer en 3 normale skypes. Het was bijzonder te zien dat leerlingen heel netjes de vragen gingen stellen of antwoord geven, de jongens het volkslied gingen zingen toen we getrakteerd werden op een Indiase dans voorstelling, een van de brugklassers heel goed kan googelen en steeds al heel snel er achter kwam waar de school stond, de chinees toch wel erg lekker werd gevonden,

In totaal hebben we 17,577 skype miles afgereisd en gaan we het volgend jaar zeker nog een keer doen. En ik nu al in contact ben met de scholen om het op korte termijn nog een keer te doen.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *