Microsoft MIEE & Fellow

Ik was deze week bij Microsoft in Amsterdam. Daar was een bijeenkomst van de MIEE’s van dit jaar. Een mooi verhaal van Jeroen Strijbosch over wat we gaan doen het komende jaar. En toen natuurlijk moest de trap foto gemaakt worden. Dat was super leuk. Hierna een lekker borrel.

Ook kreeg ik deze week door dat ik voor het 6e jaar weer MIEE ben geworden. En ook mijn Fellow badge kwam weer door. Dat is ook al voor het 4e jaar. Nu maar hopen dat ik een keertje weer naar de E2 mag.

Wil je ook meer weten of het MIEE programma van microsoft, hier kun je informatie vinden. Twee maal per jaar kun je je aanmelden. Je moet je aanmelding ieder jaar opnieuw indienen.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *