Editen Engels Boek

Ik krijg wekelijks uit Amerika mail om teksten aan mijn engels boek te editen of opmerkingen toe te voegen of bij te werken. Daar moet ik altijd wel even voor gaan zitten, maar langzaam maar zeker vorderd dit project. Ik hoop dat we voor de zomer vakantie een boek hebben en anders daarna.

Voor het boek moet ik regelmatig nieuwe foto’s maken of een andere foto meesturen. Ik heb bij het maken van de projecten voor het boek steeds zo’n 50 foto’s gemaakt, dus soms kan bij een ander foto de belichting beter zijn of komt een ander stuk beter tot hun recht.

Ook merken we dat sommige dingen niet meer werken, zo kun je geen selfie meer maken met de microbit app en de microbit en werkt ook de app swiftplayground niet echt lekker meer. Dus die gaat er dan uit. We hebben al het materiaal al weer bijna 2 jaar geleden geschreven, dat is best lang geleden. Niet gek dat alles niet helemaal werkt als toen.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *