Digital Decade targets for 2030

Soms komt er een leuke vraag voorbij in mijn mail. Deze keer vanuit de CodeWeek EU Brussel of ik 10 seconden (ja 10 seconden) iets wil zeggen waarom programmeren belangrijk is voor meisjes. Ze willen dit opnemen in een congres in Brussel met grote sprekers. Ik moest het zelf opnemen met mijn telefoon in landscape, ik mocht geen reclame maken. Dus wat doe je dan. Natuurlijk doen. Dus ik heb één zin opgeschreven en gekeken of het 10 seconden is, 4 keer overnieuw gedaan en opgestuurd. Ik dacht ik hoor er niets meer van. Werd ik op een gegeven getagt dooreen iemand die bij dat congres was, hee je zit er in. Dus hieronder is de stream van het congres van 8 uur en ik zit op 4 uur, 21 minuten. Gelukkig kun je aangeveven in het youtube filmpje, waar hij moet starten. Natuurlijk mag je ook de rest beluisteren. 😉

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *