Bee-Bot rijbewijs

Ik heb al veel lessen gegeven met de BeeBot. Deze keer had ik een tweede les met de onderbouw leerlingen van mijn Visio School in Grave. Ik hoorde pas van een Bee-Bot rijbewijs en ik dacht dat is leuk, dat ga ik met ze doen. Dus ik heb wat lesmateriaal bij elkaar gezocht en een leuke les in elkaar gezet. Vlak voor de les heb ik een circuit gemaakt voor onze leerlingen en de leerlingen hebben een voor een alle opdrachten gedaan. De opdrachten waren:

  • De beebot aan en uit zetten
  • De beebot leeg maken
  • De beebot op tafel laten lopen
  • Je naam schrijven op de letter mat
  • Door een doolhof lopen eenvoudig
  • Door een doolhof lopen met monsters
  • Door een doolhof lopen en een schat op pakken
  • En als laatste met je eigen woorden vertellen wat kan en doet de beebot allemaal.

Het was een super leuke les met gemotiveerde leerlingen en ze waren natuurlijk super trots dat ze hun rijbewijs hadden gehaald.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *