Taccle3 congres Brussel

Begin oktober was ik samen met Tessa van Zadelhoff in Brussel. Ik mocht voor het Taccle congres een lezing geven in het engels voor een stuk of 300 docenten uit Europa. Dit congres was de afsluiting van een meerjarig traject met andere europesche landen om aan de slag te gaan met computational thinking. Op donderdag avond hadden we eerst een diner met de organisatie en op vrijdag ochtend ging ik vroeg naar het Vlaams parlement, waar het congres was. Dat was best spannend. Een aantal keer kon ik niet op het engelse woord komen, ik werd dan meestal geholpen, nadat we een aantal workshops hadden gevolgd, zijn we weer naar nederland gegaan. Een mooie ervaring. En veel leuke contacten op gedaan.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *