Knotsgekke Sinterklaas Surprises

surprisesEind november was ik in het Science Center in Delft. Ik had een vraag gekregen of ik daar kon meehelpen met Rolf Hut zijn surprise lab. In het weekend van 26 en 27 november konden kinderen (met hun ouders) naar het lab komen om daar hun surprises te maken, of leuker te maken met wat techniek en electriciteit. Ter voorbereiding van het lab had ik een aantal van Rolf zijn surprises gemaakt uit zijn mooie boekje. De kinderen kwamen met leuke vragen en ik ging in eerste instantie alleen tekenen, maar later ging ik ook meehelpen maken. Sommige kinderen hadden aan een aantal tips genoeg, andere kinderen die kwamen steeds terug met vragen om kleine stapjes te nemen. Er waren wel zo’n 100 kinderen met hun ouders. Wat een feestje was het. Er zijn prachtige dingen gemaakt. De een nog mooier dan de ander.

Het jeugdjournaal had het item afgelopen zaterdag in hun uitzending. 

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *