ICT praktijkdag Leuven

In februari was ik in Leuven voor de ICT praktijkdag. Op de universiteit van Leuven waren zo’n 1000 ICT docenten bij elkaar om workshops en lezingen te volgens over ict, designthinking, beheer etc. Ik mocht hier een workshop geven voor z’n 20 man. Ik was die avond vooraf aan de dag alvast naar Belgie afgereisd en een hotel geboekt. Dat was maar goed ook, want eer ik alles had neergezet in mijn lokaal was het al bijna tijd. De docenten kwamen binnen en we begonnen met een presentatie. Er waren maar zo’n docenten die al eens iets hadden gedaan met de micro:bit. Voor de rest van de docenten was het nieuw. Na mijn presentatie gingen ze aan de slag met de Quickstart microbit kaarten. Ik had ook mijn dozen met ledlampjes, servomotoren en lekker veel krokodillenbek kabels meegenomen. Pas na een uur gingen ze naar mijn doos om materiaal en spullen te pakken. We hebben ook nog mijn grote bord uitgeprobeerd, dat ging niet helemaal zoals ik voor ogen had. Maar er volgen nog wel andere mogelijkheden om dit nog eens te proberen.

ict praktijkdag
Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *