Debat nooit meer werken

Ik was gevraagd om in een forum zitting te nemen over de robotisering in het algemeen. Mijn rol daarbinnen was hoe het onderwijs kan inspelen op de veranderingen en wat ze daar aan doen op dit moment. Ik mocht samen met Marco Pastoor van Leefbaar Rotterdam. In de zaal zaten ook een aantal leerlingen van een ROC uit rotterdam. Zij maakten zich zorgen of ze na hun opleiding wel een baan zouden hebben. Ik heb mijn zegje gedaan en verteld dat er veel ontwikkelingen zijn. Zelfs ook in rotterdam waar de TU delft ism een Connectis.

Het debat werd georganiseerd door Lokaal Rotterdam. De opkomst was minder massaal dan ze gehoopt hadden, er was een grote voetbalwedstrijd, wat resulteerde dat ik 2 uur later thuis was.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *