Website CodeKinderen 1.0

ICodeKinderen 1.0n Oktober 2013 is versie 1.o van CodeKinderen online gekomen. Op deze site stonden zo’n 12 verschillende lessen die je zou kunnen geven in je klas mbt programmeren en nieuwe media.  De aanleiding was een vraag van en PO school of ik iets kon doen met kinderen van groep 3/4. Ik heb toen vier verschillende activiteiten gegeven en gedocumenteerd. We hebben de lessen in carrousel vorm gegeven. Zo was het traject vier weken en iedere week deden de leerlingen een andere activiteit.
De opdrachtgever voor deze site was Mijn Kind Online e Kennisnet. Nadat ik de serie voor groeop 3/4 had geven kwam de vraag of ik ook lessen wilden maken voor de andere bouwen.

Kennisnet heeft nog een mooi promotie filmpje opgenomen.

En de site is gelanceerd tijdens de eerste CodeWeek in Nederland in Oktober 2013.

Share this: