BETT Londen 2016

InBETT 2016 januari was ik samen met Tessa van Zadelhoff in Londen op de grote ICT en onderwijs Beurs in Londen. We gaan ieder jaar. Dit jaar hadden we samen een hotel kamer geboek. Ik was op donderdag heel de dag op de stand van Prowise en we werden in de avond uit eten genomen door Prowise. Dat was erg gezelig. Op vrijdag begon de dag met een #ontbijtopbett wat steeds groter en groter wordt. Dit jaar was de Nederlandse Ambassadeur er ook om een verhaaltje te doen. Er was dit jaar ook een stand van nederlandse start-up bedrijven die aan de weg timmeren in Engeland. Ik heb vrijdag mijn ogen uitgekeken naar allerlei nieuwe dingen. Zo was heel veel materiaal voor de microbit computer die de bbc aan alle kinderen van 14 jaar gaan geven. Allerlei bedrijven lieten zien wat je daar mee kon maken. Ook zijn er speciale kleine laptopjes voor maar 100 pond waar je microbit in kan stoppen en dan heb je een computer. Ik heb heel veel kleine robots gezien. Ook was de nieuwe lego er ook. Dit lijkt ontzettend op de legowedo. Ook heb ik een sessie bijgewoond van de microsoft minecraft. En aan het eind van de dag een leuke teachmeet met allerlei leuke ideeen en tips.

Share this: